Çarşamba, Temmuz 09, 2008

Şampiyon Kokoreç franchise ile yayılacak


İşe 1950’ lerde büfeci olarak başlayan Galip ve Necati Tokgöz kardeşlerin 1981’ de Beyoğlu Balıkpazarı’ nda açtığı Şampiyon Kokoreç, 1994 ten bu yana tescilli bir marka olarak hizmet veriyor. Bugün itibariyle 12’ si İstanbul’ da olmak üzere 45 şubesi bulunan Şampiyon Kokoreç, bu yıl sonuna kadar girişimcilere 20 franchise vermeyi planlıyor.

Alışveriş merkezleri ve işlek caddelere franchise vereceklerini ifade eden şirket sahiplerinden Ahmet Memişoğlu İstanbul’un yanı sıra Adana, İzmir, Ankara ve Bursa’ ya franchise vereceklerini söyleyerek şöyle devam ediyor:

‘’Franchise verdiğimiz girişimciler ürünlerini bizden temin edecek. Elemanlarını eğitime tabi tutuyoruz. Dekorasyonu da ya biz yaptıracağız ya da onlar bizim istediğimiz standartlarda kendileri yaptıracak. Mağaza geniş cepheli ve 75-100 metrekare arasında olması gerekiyor. Reklam katkı payı isim hakkı gibi alanları kapsayan bir bedel belirledik bunun dışında franchise alan girişimcilerden başka bir meblağ talep etmiyoruz. Tüm bunlar için 30 bin Euro talep ediyoruz’’.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

BUGÜN 05.03.2010 ŞAMPİYON KOKOREÇİN İZMİR KIBRIS ŞEHİTLERİ ŞUBESİNDEN MİDYE YEMEK İSTEDİM.AMA MİDYE YERİNE KAT KAT UNA BULANMIŞ, İÇİNDE NOHUT TANESİ KADAR BÜYÜKLÜKTEKİ MİDYELERİ İĞRENÇ BİR ŞEKİLDE TÜKETİCİYE 2.50 YE SATIYORLAR. MİDEM BULANDI. BİR DE ENAYİ YERİNE KOYUYORLAR. BİR TEK ONLAR AKILLI DİĞERLER HELE HAKKINI ARAYANLAR APTAL. FİŞİ VE HAMURLAR ELİMDE.LÜTFEN DENETLEYİN...